Bryr ni er om allvarliga saker? Grattis, då kan ni också bli kund!

Det är inte svårare än så, nästan alla visselblåsningar är generella lagöverträdelser som ska tas med Jurist eller Polis, betala inte för att någon ska hålla dig i handen. Med oss blir 7-dagars regeln ett minne blott. Ta kontakt med oss och testa vårt enkla och trygga system idag!

Visselblåsning visselblåsare visselblåsardirektivet

Skandiamäklarna valde WhistleSecure som leverantör på grund av deras tydliga uttalade vilja att utveckla sin plattform till toppklass. Vi är mycket nöjda med enkelheten som vi har sett i allt ifrån onboarding till att handha systemet.

Henrik

IT-ansvarig på skandiamaklarna.se

“Vi är jättenöjda med det stöd vi fått av Whistlesecure i att sätta ihop vår process och nu när vi är live på plattformen så kan vi se att deras tjänst levererar vad som utlovats. Vi kommer att rekommendera våra portföljbolag att använda tjänsten”

Henric Enhörning

VD på wellstreet.se

WhistleSecures lösning för visselblåsning är enkel, säker och prisvärd med en enkel implementering utan kostnad. Vi är mycket nöjda och kan definitivt rekommendera en lösning från detta företag!

Joakim

Vi valde den WhistleSecure då de kändes mest förankrade med verkligheten eftersom att visselblåsning inte är något nytt begrepp. Deras lösning är smidig, tydlig och ekonomisk, allt vad vi behöver. Sedan att juridiskt stöd och löpande teknisk support ingår i licensavgiften gör vår ekonomi glad vilket sett till helheten borgar för ett långsiktigt och krångelfritt samarbete. Vi kan varmt rekommendera WhistleSecure som tjänst med både deras system och personal. Ett stort tack för en bra uppstart och utbildning!

Peter

Boka demo

Vill du ha en demo?

Våra priser

Vill du beställa?

Fri rådgivning

Behöver du hjälp?

Systeminformation

Läs mer om oss

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.